Kip
Kip “altijd lekker” is een populair gevogelte, wereldwijd gegeten, wit vlees dat bij iedereen in de smaak valt. Kip kan je op vele lekkere manieren bereiden. Zie www.kip.be. Wij maken er werk van om alle gevogelte alle dagen superverste verkopen,daar boven op hebben wij 2 keer daags verse kip aan’t spit om 11:00 uur en 16:00 uur en verkopen wij ook kippengehakt, kippenworst en kippenburgers van het huis. In het wildseizoen tevens alle wild op bestelling te verkrijgen.
Rundvlees
Een sappige steak, een malse entrecote precies lang genoeg gebakken en geserveerd met frietjes. Wie zou daar niet van watertanden…
Rundvlees maakt deel uit van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Met rundvlees kan je ook alle kanten uit: biefstuk, stoofvlees, hamburger, entrecote, enz… . Het smaakt nooit door de weeks.
Voor recepten zie www.rundsvlees.be
Wij kopen ons rundvlees al 15 jaar bij dezelfde boer uit Kieldrecht, dat geeft als voordeel dezelfde smaak en kwaliteit week na week!
Kalfsvlees
De (h)eerlijke smaak van kalfsvlees traditioneel, creatief, licht, mager. Met ons kalfsvlees kan je alle kanten uit. Kies daarom uit de verschillende versnijdingen en bereidingen. BV. kalfslapjes, kalfsworstjes, kalfskoteletjes, kalfsgebraad en kalfsfricassee. Een van onze toppers uit het traiteur assortiment is eigen bereidde kalfsfricassee.
Voor andere gerechten: www.bcv-kalfsvlees.be
Varkensvlees
Elke dag is er wel een verassend varkensvlees gerecht om te knorren van plezier, een snelle hap, lekker Oosters of traditioneel, je vindt het allemaal bij ons. Voor recepten zie: www.varkensvlees.be .
Weten jullie trouwens dat al het varkensvlees dat in de slagerij verwerkt wordt op het landbouwbedrijf van mijn broer Guy in Beersgat. Hij zorgt er voor dat al de dieren worden grootgebracht met respect voor natuur en dier. Geen ongewenste stoffen in het voeder, geen antibiotica en geen groeibevorderaars. Tevens gebeurt de productie met een maximale hygiëne. Al deze facetten van het productieproces laat zich uitblinken in een lekker, mals en gezond stukje varkensvlees.



