Maak hier uw keuze uit ons assortiment vlees dat een waar eetfestijn is op de Japanse bakplaat!
- Lamsfilet: gemarineerd en afgewerkt met lookruiden
- Lamskotelet: gemarineerd en met lookkruiden op smaak gebracht
- Pipoworstje: een extra gekruid kalfswortstje
- Varkenshaasje met gerookt spek: gemarineerd en fijn gekruid
- Biefstuk: gemarineerd met Toscaanse kruiden
- Kalkoenhaasje: gemarineerd met een marinade op basis van curry
- Spare Ribs: voor gegaard in een honingmarinade
- Kalfslapje: gamarineerd in een marinade op basis van mango
- Hamburger: traditioneel voor kinderen
- Spek: gemarineerd
- Zalmfilet: gemarineerd in een botermarinade
- Scampi: 3 stukjes gepelde scampi’s
- Kipfilet: gemarineerd
- Spaanse saté: saté met 3 stukjes rundvlees en zongedroogde tomaatjes
- Saté: 3 stukjes vlees
Tijdens wildseizoen:
- Eendeborstfilet: schijven van +/- 70 gram en afgewerkt met fijne kruiden
- Hertfilet
- Everzwijn
- Fazantfilet
- Struisvogelfilet
Sausen:
- verse champignonsaus, peperroom en archiducsaus
- assortiment koude sauzen
Er wordt een assortiment van 5 à 6 stuks vlees per persoon voorzien.
De richtprijs is +/- 14 euro per persoon.
Voor meer inlichtingen kan u steeds bij ons terecht.
Smakelijk! “ボナペティ”!
Bij gebruik van de Tepan Yaki bakplaat opletten dat men de bakplaat niet beschadigd met scherpe voorwerpen zoals mes of vork.