Gourmet / Steengrill
1 slavink, 1 biefstuk, 1 chippolattaworstje, 1 saté, 1 hamburger, 1 kipfilet,
1 lamskotelet of cordon bleu
350 gr. per persoon – € 13.50 per persoon
Fondue
80 gr. biefstuk, 80 gr. varkensfilet, 80 gr. kipfilet, 80 gr. gemarineerde bolletjes en spekrolletjes
320 gr. per persoon – € 12.90 per persoon
Wildgourmet
60 gr. eendeborstfilet, 60 gr. everzwijnfilet, 60 gr. hertenrugfilet, 60 gr. parerlhoenfilet, 60 gr. kalkoenfilet, 60 gr. lamsfilet of fazantfilet
360 gr. per persoon – € 20.50 per persoon
Suggestie :
Bij gourmet of wildgourmet hebben wij als tip een heerlijk sausje om op
te warmen oa: currysaus, bearnaise, peperroom en hollandaisesaus