Maak hier uw keuze uit ons assortiment vlees dat een waar eetfestijn is op de Japanse bakplaat!

 

  • Lamsfilet: gemarineerd en afgewerkt met lookruiden
  • Lamskotelet: gemarineerd en met lookkruiden op smaak gebracht
  • Pipoworstje: een extra gekruid kalfswortstje
  • Varkenshaasje met gerookt spek: gemarineerd en fijn gekruid
  • Biefstuk: gemarineerd met Toscaanse kruiden
  • Kalkoenhaasje: gemarineerd met een marinade op basis van curry
  • Spare Ribs: voor gegaard in een honingmarinade
  • Kalfslapje: gamarineerd in een marinade op basis van mango
  • Hamburger: traditioneel voor kinderen
  • Spek: gemarineerd
  • Zalmfilet: gemarineerd in een botermarinade
  • Scampi: 3 stukjes gepelde scampi’s
  • Kipfilet: gemarineerd
  • Spaanse saté: saté met 3 stukjes rundvlees en zongedroogde tomaatjes
  • Saté: 3 stukjes vlees

Tijdens wildseizoen:

  • Eendeborstfilet: schijven van +/- 70 gram en afgewerkt met fijne kruiden
  • Hertfilet
  • Everzwijn
  • Fazantfilet
  • Struisvogelfilet

Sausen:

  • verse champignonsaus, peperroom en archiducsaus

Suggestie warme groentjes:

  • Gestoofd witloof, boontjes omwikkeld met gerookt spek, verse champignons, broccoli roosjes, courget, aubergine, paprikareepjes, krielaardappeltjes, …

Per persoon wordt er een assortiment van 5 à 6 stuks vlees voorzien, de richtprijs is +/- 9 à 10 euro.

 

Er wordt een assortiment van 5 à 6 stuks vlees per persoon voorzien.

De richtprijs is +/- 9 à 10 euro per persoon.
Voor meer inlichtingen kan u steeds bij ons terecht.

 

Smakelijk! “ボナペティ”!

 

Bij gebruik van de Tepan Yaki bakplaat opletten dat men de bakplaat niet beschadigd met scherpe voorwerpen zoals mes of vork.